Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image

10x meest bekeken hotspots in 2017

Het is alweer 2018, wat vliegt de tijd toch snel voorbij. Het leek mij leuk om de 10 meest bekeken hotspots van 2017 voor jullie op een rijtje te zetten. Jullie vonden namelijk veruit deze 10 hotspots het allerleukste! En nu ben ik stiekem wel benieuwd of jullie een of meerdere hotspots van dit lijstje ook hebben bezocht?

Outfit | Never mis a moment

Gisteren heb ik samen met Sjoerd al een heel groot deel van onze road trip door Zuid-Afrika gestippeld. Maar wow wat is dit moeilijk. Het land is zo enorm prachtig! Je wilt zoveel zien en doen, 2,5 week is dan opeens veel te kort. Ook zijn we op zoek gegaan naar te gekke Airbnb’s, hotels en activiteiten. We gaan echt rondtrekken want we gaan een auto huren, we zullen van Kaapstad naar Port-Elizabeth rijden en weer terug. We willen de laatste paar dagen namelijk super graag in Kaapstad blijven, daar is echt zoveel moois om te zien. Zijn jullie ooit in Zuid-Afrika geweest?

Camptoo | Airbnb op wielen

camptoo airbnb on wheels

Droom jij al jaren van een roadtrip en word je het liefst iedere dag met een ander uitzicht wakker? Of ben jij een diehard kampeerder, maar ben je die tent wel eens zat? Camptoo laat zien dat je met een beetje hulp van elkaar je dromen kunt verwezenlijken. Dit platform brengt huurders en verhuurders van campers en caravans bij elkaar en maakt een vakantie op wielen voor iedereen toegankelijk.