Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image

Outfit | Never mis a moment

Gisteren heb ik samen met Sjoerd al een heel groot deel van onze road trip door Zuid-Afrika gestippeld. Maar wow wat is dit moeilijk. Het land is zo enorm prachtig! Je wilt zoveel zien en doen, 2,5 week is dan opeens veel te kort. Ook zijn we op zoek gegaan naar te gekke Airbnb’s, hotels en activiteiten. We gaan echt rondtrekken want we gaan een auto huren, we zullen van Kaapstad naar Port-Elizabeth rijden en weer terug. We willen de laatste paar dagen namelijk super graag in Kaapstad blijven, daar is echt zoveel moois om te zien. Zijn jullie ooit in Zuid-Afrika geweest?

Camptoo | Airbnb op wielen

camptoo airbnb on wheels

Droom jij al jaren van een roadtrip en word je het liefst iedere dag met een ander uitzicht wakker? Of ben jij een diehard kampeerder, maar ben je die tent wel eens zat? Camptoo laat zien dat je met een beetje hulp van elkaar je dromen kunt verwezenlijken. Dit platform brengt huurders en verhuurders van campers en caravans bij elkaar en maakt een vakantie op wielen voor iedereen toegankelijk.

5 tips voor je eerste keer wintersport

Wintersport first time tips noob

Dit jaar trotseerde ik voor de aller eerste keer de pistes, ging ik op skiles, at ik het heerlijke Oostenrijkse gerecht Spätzli en rolde ik door de sneeuw. Maar ook dompelde ik mij in het bruisende nachtleven, zong ik mee met de Après-ski knallers – zoals Johnny Däpp – en dronk ik zoveel halve liters bier tot het moment dat ik geen bier meer kon zien of ruiken. Een ding is zeker: wij hebben zeker genoten!